Meer resultaten voor grenen antieke kasten

grenen antieke kasten
Hoe herken ik een antiek meubel? Kunst en Cultuur: Diversen.
De deuren van de meeste Nederlandse, maar ook Engelse antieke meubels zijn bevestigd met speunen in plaats van scharnieren. Speunen zijn twee metalen smalle plaatjes waarvan één met een gat en de andere met een pin, deze vallen in elkaar.
Welkom bij Dick Visser AntiekRestauratie.
Sinds 1987 geniet antiekrestaurator Dick Visser van de schoonheid en bouw van antieke meubelen. Dat inzicht werd nu gebundeld in eigen ontworpen boekenkasten. Uniek aan het ontwerp is de aandacht voor de verhoudingen en de fijne kleurschakeringen. Hoewel de kasten groot en sterk zijn, kunnen ze toch gedemonteerd en dus getransporteerd worden.
Antieke kast te koop Tweedehands meubelen Koopjeskrant.be.
Antieke kasten te koop 116 zoekertjes. Toon op kaart. Belegd met echte jade en parelmoer. antieke mechelse kast. antieke mechelse kast. zeer mooie commode kast. Zeer mooie commode kast met laden afmetingen H 87 cm/ D 45 cm /L 1m16/.Zelf af te halen na afspraak!
ONDERHOUD MEUBELEN BOENEN BOENWAS HOUT WONEN VOEDEN.
Bijenwas is namelijk ideaal om antieke spullen of meubels met afgesleten vlekken een opkikker te geven. InfoTalia legt je niet alleen uit hoe je te werk gaat als je je meubels wil boenen, maar ook hoe je zelf boenwas kan maken.
Meubels met een geurtje aan? Zo los je het op! Radio 2, de grootste familie.
De warmte maakt komaf met eventueel aanwezig vocht, en de frisse buitenlucht verdrijft vervelende geurtjes. Plaats enkele potjes gevuld met bicarbonaat, kattenbakkorrels, koffiegruis of azijn in de kast of lades. Sluit de lades of deurtjes terug en laat zo een nacht staan.
Reinigen van hout en houten meubelen in gebruik Depotwijzer.be.
Bedek het meubel met Tyvek of katoen als er veel stof op valt, en vervang ze wanneer nodig je kunt ze ook wassen, zonder detergent. Dit is beter dan het foutieve gebruik van water, detergent en andere poets en boenmiddelen.
Object moved.
CMD uw meubelmakerij/schrijnwerkerij regio Waarloos-Kontich.
Voor mensen die zelf een oud meubelstuk wensen te restaureren, is dit onafgewerkt meubel goedkoper. Oude grenen meubelen naar uw wens? platte koffer grenen. Tweedeurs kleerkast demonteerbaar. Een greep uit ons aanbod. secretaire oude grenen. Een greep uit ons aanbod. Meidenkast oude grenen.

Contacteer ons